четвер, 27 серпня 2015 14:12

Стали відомі результати зустрічі Порошенка з Юнкером

Стали відомі результати зустрічі Порошенка з Юнкером
Facebook

Президент Петро Порошенко і президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер закликали Росію утриматися від "фейкових" виборів на Донбасі.

Про це йшлося на зустрічі у Брюсселі.

"Ми обговорили певні "червоні лінії", зокрема, непроведення 18 жовтня і 1 листопада "фейкових" місцевих виборів на Донбасі. Ми вважаємо, що це несе серйозну загрозу мінському процесу і закликаємо російську сторону утриматися від них", - сказав Порошенко.

Також Юнкер заявив, що Росія не виконує Мінські домовленості.

"Я хотів би знову закликати обидві сторони повною мірою виконати мінські домовленості. І я звертаюся, перш за все, до Росії, оскільки вона, судячи з усього, не виконує свої зобов'язання", - сказав він.

"Для забезпечення миру і стабільності в Україні необхідно імплементувати досягнуті в Мінську домовленості, і всі сторони повинні дотримуватися своїх зобов'язань", - додав глава Єврокомісії.

"Не можна чекати 1-го вересня для припинення вогню на Донбасі, потрібно припинити його негайно", - також заявив Порошенко.

Крім цього він висловив сподівання, що ЄС продовжить персональні санкції проти громадян Росії через ескалацію ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі результати зустрічі Порошенка з Юнкером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути