середа, 22 січня 2014 11:12

США заборонили в'їзд українцям, які причетні до силового розгону Євромайдану

США заборонили в'їзд українцям, які причетні до силового розгону Євромайдану
Державний департамент США скасував американські візи для громадян України, причетних до силового розгону Евромайдана в листопаді і грудні 2013 року. Про це повідомляє прес-служба посольства США в Україні, пише Ліга.

"У відповідь на дії проти протестувальників на Майдані в листопаді і грудні минулого року Посольство США скасував візи кількох громадян України, пов'язаних із застосуванням сили. Оскільки візові справи за законами США є конфіденційними, ми не можемо коментувати індивідуальні випадки. Хочемо підкреслити, що Державний департамент має широкі повноваження скасовувати візи на основі інформації, що вказує на неможливість допуску одержувача візи на територію США, і ми розглядаємо подальші кроки проти тих, хто несе відповідальність за нинішній насильство", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні близько шостої ранку один з протестувальників на вулиці Грушевського помер, імовірно - від кульових поранень. Крім того, сьогодні вночі стало відомо про смерть протестувальника, який впав з 13-метрової колонади стадіону "Динамо" під час протистояння мітингувальників і силовиків на вулиці Грушевського.

Зараз ви читаєте новину «США заборонили в'їзд українцям, які причетні до силового розгону Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути