середа, 15 червня 2016 15:03

Справу про "Сухолуччя" передали до суду

Справу про "Сухолуччя" передали до суду
uapress.info

Генпрокуратура передала на розгляд суду справу проти екс-посадовців Київської ОДА, які допомагали Януковичу заволодіти мисливськими угіддями "Сухолуччя" .

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Зазначені особи звинувачуються у незаконному заволодінні, спільно з В. Януковичем та у його інтересах, державним майном в особливо великих розмірах. А саме, земельною ділянкою лісового фонду площею у 17,4791 гектарів Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства. Вона знаходиться на території Сухолуцької сільської ради Вишгородського району Київської області. Її вартість понад 22 мільйони гривень. Ділянку оформили на підприємство ТОВ "Дом Лесника", що контролював екс-президент України В. Янукович", – сказано у повідомленні.

Серед підозрюваних у справі - директори Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства, ТОВ "Київуніверсалсервіс" та ТОВ "Дом Лесника", а також екс-помічник прем'єр-міністра України. Окрім них у співучасті підозрюють 14 людей.

Самому екс-президента Віктора Януковича повідомили про підозру і оголосили в розшук.

На майно усіх фігурантів справи, земелю комлексу та усе, що перебуває у ньому накладено арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поплічника Януковича відправили під домашній арешт

Як відомо, прокуратура Київської області відстояла в суді касаційної інстанції повернення з незаконного володіння земель лісового фонду вартістю понад 7 млн ​​грн і площею 17,5 га, які раніше належали екс-президенту України Віктору Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «Справу про "Сухолуччя" передали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути