вівторок, 14 квітня 2015 14:39

Справа Єфремова закінчиться його фіаско - політолог

Справа Єфремова закінчиться його фіаско - політолог
Фото: 24tv.ua

Судовий процес над екс-керівником фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим може затягнутися до кінця року. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Крок за кроком держава формує конструктивну позицію по судовій системі. Від випадку до випадку бачимо, що суддівський корпус розуміє: кожне неправильне рішення звужує поле для маневрів. Тому ситуація з виправданням Єфремова буде ускладнюватися. Те, що на початку здавалося перемогою його та адвокатів, закінчиться повним фіаско та осудженням", - зазначив він.

За словами експерта, судовий процес над Єфремовим може супроводжуватися певними електоральними циклами. "У нас насуваються місцеві вибори. Якщо Єфремов до того часу не буде осуджений принаймні на першому етапі, це "регіоналам" даватиме шанс для реваншу. Ніхто не буде дарувати таку розкіш ні йому, ні його політичним партнерам", - наголосив Цибулько.

"Список тих "регіоналів", хто може опинитися на лаві підсудних, великий. Їх можна без розбору судити. Хоча було б правильніше братися за ідеологів та тих, хто приймають основні рішення, а не рядових. Від волі останніх мало що залежить. На відміну від тих, хто зараз сидить в Росії", - додав політолог.

 

Зараз ви читаєте новину «Справа Єфремова закінчиться його фіаско - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути