понеділок, 26 серпня 2013 20:53

"Спасибі за теплий прийом, Дмитре Анатолійовичу" - оприлюднили стенограму зустрічі Медведєва з Азаровим

"Спасибі за теплий прийом, Дмитре Анатолійовичу" - оприлюднили стенограму зустрічі Медведєва з Азаровим
Фото: kmu.gov.ua

Офіційний сайт російського уряду опублікував стенограму зустрічі прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва зі своїм українським колегою Миколою Азаровим у підмосковних Горках.

Дмитро Медведєв:

Шановний Микола Янович! По-перше, сердечно Вас вітаю! Радий можливості знову звірити годинник. Ми з Вами відносно недавно бачилися, але Ви подзвонили, сказали, що є резон знову зустрітися, поговорити про ті інтеграційні проекти, які існують, в яких могла б взяти участь Україна.

Природно, ми зацікавлені в тому, щоб обговорювати все з нашими партнерами гранично відверто, в тому числі і мінуси тих чи інших проектів. Тому ми у Вашому розпорядженні.

Я пропоную і нам з Вами, і нашим колегам, віце-прем'єрам, членам делегацій, експертам поговорити про юридичні, організаційні та економічні наслідки підписання Україною відповідної угоди про асоційоване членство з Євросоюзом, а також про ті ж самі можливості і наслідки, які пов'язані з членством у Митному союзі і в майбутньому в Євразійському економічному союзі. Ми з Вами цю тему неодноразово зачіпали. Розмова у нас з Вами в цьому сенсі пряма і цілком зацікавлена. Сподіваюся, що і сьогоднішня розмова буде такою ж конструктивною і в той же час відвертою, якою вона була останній раз, коли ми з Вами зустрічалися в Сочі.

Ще раз Вас сердечно вітаю - Вас і всіх наших колег, які зараз паралельно з нами займуться обговоренням цих питань.

Микола Азаров:

Дякуємо за теплий прийом, Дмитре Анатолійовичу. Дійсно, між нашими країнами існують дуже глибокі відносини, в тому числі і в торгово-економічній сфері. І те, що ми з Вами обговорювали в Сочі, напевно, логічно знайде своє продовження в сьогоднішній нашій розмові. Це перш за все, звичайно, ті проблеми, які у нас існують, яким чином їх вирішити, з тим щоб вийти на параметри торговельно-економічного обороту, про який наші президенти домовилися, про який ми з Вами говорили. Словом, я переконаний, що за наявності бажання з двох сторін, а таке бажання є, я в цьому впевнений, ми зможемо знайти і обговорити конструктивно всі ті питання, про які Ви зараз говорили.

Зустріч глав урядів проходила за зачиненими дверима. У програмі зустрічі заплановано спільну вечерю обох делегацій. Вже сьогодні ввечері Азаров повернеться до Києва. За інформацією кореспондента "Вестей", прем'єри вже закінчили переговори і приступили до вечері.

Зараз ви читаєте новину «"Спасибі за теплий прийом, Дмитре Анатолійовичу" - оприлюднили стенограму зустрічі Медведєва з Азаровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

172

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути