четвер, 17 листопада 2011 22:22

Співробітники силових структур вийдуть на мітинг проти влади

Співробітники силових структур вийдуть на мітинг проти влади

Організації, що представляють інтереси працівників силових органів, мають намір провести акцію протесту 6 грудня, в День Збройних сил України.

Акцію має намір провести координаційна рада, до якої увійшли керівники ряду профспілкових і громадських організацій.

"Її завданням є усунення дискримінації працівників силових відомств - Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства надзвичайних ситуацій - в питаннях розмірів їх грошового забезпечення", - повідомив глава Національного форуму профспілок України Мирослав Якібчук.

Рада також має намір добиватися вирішення проблем з будівництвом житла для офіцерів, які несуть службу або вже відслужили і виходять на пенсію, заборгованістю по пенсійним виплатам, надбавками до пенсії, виплатами "чорнобильцям", дітям війни, населенню, що проживає на забруднених територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наша міліція валяє дурня - Данилюк

До координаційної ради увійшли керівники товариства військовослужбовців "Витязь" Володимир Немтінов, Асоціації соціальної підтримки і захисту співробітників спецслужб України "Співдружність" Сергій Сенченко, Всеукраїнського союзу безквартирних офіцерів Володимир Осипенко, Товариства українських офіцерів Анатолій Стеценко та інші.

Зараз ви читаєте новину «Співробітники силових структур вийдуть на мітинг проти влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути