пʼятниця, 27 листопада 2015 11:15

Шокін "завалив" ідею американців побороти корупцію всередині прокуратури

Шокін "завалив" ідею американців побороти корупцію всередині прокуратури

Генеральний прокурор Віктор Шокін не захотів після пропозиції посольства США створювати внутрішню інспекцію, яка б розслідувала корупцію усередині прокуратури.

Про це заявив нардеп Мустафа Найєм в ефірі одного з телевізійних ток-шоу.

"Вони написали закон, написали положення, і передали в Адміністрацію президента і кажуть: "Не хочете змінити Шокіна? Ми розуміємо. Але давайте хоча б корупцію у прокуратурі почистимо", - розповів депутат.

За словами Найєма, людина, яка мала керувати внутрішньою інспекцією, підпорядковувалась би не генпрокурору, а одному з його заступників. І була б незалежною.

"Що зробилося далі? Пан Шокін із своїм заступником взяли це положення і почистили його. І тепер ця інспекція має підпорядковуватися генеральному прокурору", - додав нардеп.

Також нардеп заявив, що не голосуватиме за запропоновані президентом зміни у Конституцію, згідно з якими Верховна Рада позбавляється права висловлювати недовіру генпрокурору.

Зараз ви читаєте новину «Шокін "завалив" ідею американців побороти корупцію всередині прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути