четвер, 27 серпня 2015 12:02

Шокін не може прийняти незалежне рішення по Януковичу - журналіст

Шокін не може прийняти незалежне рішення по Януковичу - журналіст
Фото: news.pn

Розслідування відносно Віктора Януковича у справі Майдану зупинене через бездіяльність генпрокурора Віктора Шокіна. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній прокурор та журналіст Сергій Іванов.

Він наголосив, що за півтора роки Янукович вже мав бути засуджений. "Я не розумію, чому потрібно було зупиняти слідство у його справі. Які для цього є кримінально-процесуальні підстави? Чому він взагалі досі не засуджений за будь-яким фактом його корупційної діяльності? Де конфіскація майна, в тому числі "Межигір'я", яке зараз перебуває у незрозуміло якому статусі? Бо очевидно, що за допомогою судів Янукович зможе його собі повернути", - зазначив експерт.

За словами журналіста, Генпрокуратура не розслідує справу Януковича, бо її керівник не відповідає займаній посаді. "Шокін не може прийняти незалежне процесуальне рішення. Керується політичною кон'юнктурою. Ми знаємо, чия він людина. Значить, Шокін не отримав команди на те, щоб остаточно "прибити цвяхами" Януковича до дошки ганьби та добитися вироку у його справі. Це може свідчити про домовленість нової та старої влади, про які український народ не знає", - пояснив Іванов.

Нагадаємо, адвокат Віктор Януковича Віталій Сердюк заявив, що розслідування відносно екс-президента у справі Майдану зупинене ще торік.

Зараз ви читаєте новину «Шокін не може прийняти незалежне рішення по Януковичу - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути