субота, 05 грудня 2015 11:25

"Шокін хоче нав'язати Холодницькому свого "смотрящего" - експерт

"Шокін хоче нав'язати Холодницькому свого "смотрящего" - експерт

Генпрокурор Віктор Шокін лобіює на посаду заступника антикорупційного прокурора помічника колишнього заступника Віктора Пшонки та прокурора, який спеціалізувався на розслідуванні дрібних крадіжкок. Про це на Facebook заявив Голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

"Конкурсна комісія запропонувала Назарові Холодницькому обрати собі заступника з трьох претендентів. Серед них Наталія Бабенко, права рука Романа Андрєєва, екс-заступника Віктора Пшонки, керівника "тіньової прокуратури", створеної сином екс-генпрокурора Артемом Пшонкою. Також прокурорська частина комісії тягне Володимира Кривенка. Відверто слабкий кандидат, який розслідував переважно дрібні крадіжки", - зауважив він.

Серед "непрокурських претендентів" Шабунін назвав Олександра Новікова. Його Голова правління Центру протидії корупції назвав "молодим, трохи нарваним процесуальним керівником, з непоганими результатами".

"Шокін хоче нав'язати Холодницькому свого смотрящого, тому спробує віджати його на Бабенко чи Кривенко", - вважає експерт.

Шабунін припустив, що теоретично, генпрокурор може навіть не призначити обрану Холодницьким кандидатуру. Але це загрожує йому скандалом, вважає він.

Нагадаємо, що першим заступником антикорупційний прокурор призначив Максима Грищука, "кіборга", ветерана АТО.

Зараз ви читаєте новину «"Шокін хоче нав'язати Холодницькому свого "смотрящего" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути