вівторок, 10 липня 2012 09:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Сьогодні знову судитимуть Тимошенко та Луценка

Сьогодні знову судитимуть Тимошенко та Луценка
Суд розгляне причетність колишніх посадовців до кримінальних справ. Фото: forum.pravda.com.ua

Сьогодні, 10 липня, о 10-00, Київський районний суд Харкова продовжить розгляд справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко у справі про діяльність корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Також сьогодні на 9.15 ранку призначено судове засідання Печерського суду Києва у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Напередодні, начальник Качанівської колонії Іван Первушкін зазначив, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко не будуть примусово доставляти в суд.

"Згідно з рішенням суду і написаній особисто Тимошенко заяві про відмову за станом здоров'я брати участь у завтрашньому судовому засіданні, ніхто не має права застосувати до неї примусовий привід, тим більше, враховуючи той факт, що людина знаходиться на стаціонарному лікуванні", - підкреслив начальник колонії.

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в справі ЄЕСУ звинувачується у заволодінні державними коштами та ухиленні від сплати податків.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні знову судитимуть Тимошенко та Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути