Ексклюзиви
неділя, 23 лютого 2014 02:18

Сьогодні у Києві руйнуватимуть пам'ятник чекістам

Сьогодні у Києві руйнуватимуть пам'ятник чекістам
Пам'ятник чекістам у Києві

Українців запрошують сьогодні о 15.00 взяти участь у поваленні пам'ятника чекістам у місті Києві. Для цього просять принести із собою інструменти та підігнати вантажівки.

Зокрема, як стало відомо Gazeta.ua, активісти Майдану закликають очистити столицю України від ще одного символу комунізму — пам'ятника чекістам.

"Ці кати, які вбивали наших героїв у минулому столітті, повинні піти в історичне небуття. Так само, як мають бути покарані їхні нинішні нащадки - "беркутівці", що ще кілька днів тому калічили та розстрілювали "майданівців", - зазначили ініціатори акції.

Вони зауважили, що пам'ятник чекістам величезний, монолітний, зроблений із граніту і "здається непробивним як колишня влада Януковича".

"Проте ми з вами точно знаємо, що нічого недосяжного немає. Монумент цим катам має зникнути з лиця столиці України. Буде дуже символічно, якщо ми зробимо це сьогодні, 23 лютого, у так званий "день захисників радянської вітчизни". Це буде наш прощальний жест сучасній контрреволюції", - наголосили активісти.

Громадські діячі закликали усіх свідомих українців сьогодні, 23 лютого, о 15.00 підходити до пам'ятника чекістам, що розташований на Либідській площі (ст. метро "Либідська").

"Разом ми зруйнуємо цей ганебний символ назавжди. Для цього потрібні кувалди, відбійні молотки, драбини (висотою 10 метрів), фарба, троси, вантажні машини — усе, що може пошкодити або повністю зруйнувати цю негідну нашої землі споруду", - резюмували організатори акції.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні у Києві руйнуватимуть пам'ятник чекістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути