вівторок, 26 липня 2011 13:58

Соцпартія може злитися з Партією регіонів – експерт

Соцпартія може злитися з Партією регіонів – експерт

Політолог Володимир Цибулько вважає, що лідер Соцпартії Василь Цушко йде з посади, тому що не бачить у партії перспективи.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Тому що вона себе вичерпала. Цушко, як прагматик, хутко "умив руки". "Регіонали" увійшли до Соцінтерну, звідки були посунуті соціалісти. Соцпартія може злитися з Партією регіонів. "Регіоналам" потрібен ребрендінг. Після пенсійної реформи, яка соціалізмом і не пахне, треба буде метнутися "вліво", - зауважив експерт.

За його словами, в Адміністрації президента зберігається якийсь інтерес до СПУ.

"Це не лише старі зобов'язання. Скоріше за все, соціалістам вдалося переконати, що у них досить розбудована партійна мережа. Єдине, що вони розбігаються швидше, ніж повідомляють про її наявність на Банкову", - наголосив Цибулько.

Коментуючи можливість обрання головою СПУ Миколи Рудьковського, політолог зазначив: "Якщо він буде за це хапатися, то розрахунок буде вестися на один-два прохідних мажоритарних округа. Соцпартія делегує у виборчі комісії лояльних до влади людей. Рудьковський, як лідер, слабка ланка. З його гламурними замашками та минулим бути соціалістом смішно".

Нагадаємо, 31 липня Соцпартія проведе з'їзд, на якому переобере лідера.

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія може злитися з Партією регіонів – експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути