понеділок, 29 серпня 2011 15:19

Соцпартія імітує Партію регіонів?

Соцпартія імітує Партію регіонів?

Соціалістична партія України (СПУ) доручила своїй робочій групі проводити переговори із лівоцентристськими силами в Україні стосовно їхньої консолідації навколо СПУ.

Як повідомила прес-служба Соцпартії, у Києві відбулось засідання політради Соціалістичної партії.

Під головуванням партійного лідера Олександра Мороза, його першого заступника Валентини Семенюк-Самсоненко та голови Центральної контрольної комісії Анатолія Ікранова соціалісти обрали склад вищого виконавчого органу партії, затвердили проект концепції програмних дій СПУ та обговорили хід консультацій з представниками партій лівого політичного спектру щодо консолідації лівоцентристських сил в Україні.

Соціалісти постановили, що під час переговорів з іншими партіями слід виходити з того, що створення єдиної партії можливе на базі СПУ як базової, "що має найкраще структурування та представництво в усіх адміністративних одиницях країни".

Політрада своїм рішенням також підтримала позицію профспілок України щодо встановлення розмірів мінімального споживчого бюджету та мінімальної зарплати.

Слід зазначити, що до складу політвиконкому СПУ, крім обраних на XVII з'їзді Олександра Мороза та Валентини Семенюк-Самсоненко, увійшли також Денис Русак, Василь Сільченко, Валерія Старікова, Валентина Бєлова, Василь Богачук, Олег Пінський, Олексій Рябоконь, Іван Свистак, Петро Устенко, Федір Фесюн, Аркадій Філімонов.

Нагадаємо, раніше Партія регіонів та "Сильна Україна" ініціювали відкритий міжпартійний діалог "на основі спільних демократичних цінностей і програмних цілей". Вони закликали інші політсили приєднуватись до них.

Зараз ви читаєте новину «Соцпартія імітує Партію регіонів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути