понеділок, 01 квітня 2013 10:53

Соболєв вимагає кримінальну справу на Захарченка, якщо той причетний до стеження за Яценюком

Соболєв вимагає кримінальну справу на Захарченка, якщо той причетний до стеження за Яценюком
Соболєв: "Віктор Янукович уже навіть не приховує, що стежить за опозиціонерами!". Фото: poltava.pl.ua

"Батьківщина" вимагатиме порушення кримінальної справи проти міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, якщо він причетний до рішення стежити за опозиціонерами.

Про це заявив "бютівець" Сергій Соболєв, коментуючи порушення кримінального провадження стосовно депутатів Арсенія Яценюка та Геннадія Москаля, які викрили стеження, пише Комерсант.

"Віктор Янукович уже навіть не приховує, що стежить за опозиціонерами! Ми вимагатимемо порушення кримінальних справ проти чиновників, які ухвалили це рішення! І якщо команду дав Віталій Захарченко, то кримінальної справи відносно нього!", - заявив Соболєв.

Як відомо, у суботу в Чернівцях, повертаючись із запису програми на студії ТВА, Яценюк помітив два автомобілі, які вели за ним зовнішнє спостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюка звинуватили у втручанні в діяльність правоохоронців. Порушено кримінальну справу

Разом із групою народних депутатів одне авто вдалося зупинити, друге зникло. Було зроблено заяву про вчинення кримінального злочину і викликано наряд міліції.

Після приїзду міліції особи, які перебували у машині, вийшли, і було чути, як ведуться радіопереговори. У цих осіб були виявлені засоби прихованого зв'язку, які були у робочому режимі. У салоні машини правоохоронці виявили фотоапаратуру та засоби стаціонарного і переносного зв'язку з інвентарними номерами державної установи.

У багажнику автомобіля працівники міліції виявили три комплекти номерних знаків не з чернівецького регіону. Ці номери, як з'ясувалося, у картотеках МВС не значаться.

За інформацією "Батьківщини", автомобіль належить службі зовнішнього спостереження СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Соболєв вимагає кримінальну справу на Захарченка, якщо той причетний до стеження за Яценюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути