четвер, 28 лютого 2013 13:21

"Спершу ми збиткувалися з Мірошниченка, що йде в "Свободу", - колега журналіст

"Спершу ми збиткувалися з Мірошниченка, що йде в "Свободу", - колега журналіст
Микола Васильков та Ігор Мірошниченко. Фото: champion.com.ua

Спортивний журналіст Микола Васильков, який багато років працював із теперішнім народним депутатом Ігорем Мірошниченком, розповів, яким той був у роботі.

- Завзятий хлопець. Це тепер видно і по його політичній кар'єрі. Спочатку ми глузували, збиткувалися, що йде в партію, яка ніколи не досягне успіху на політичній ниві. Тепер, коли він став депутатом, замислилися, що, в принципі, мав рацію. Але здивування не було, бо знаючи його налаштування життєві, розумієш, що не в "регіони" з таким іти, - каже Васильков.

Колишній співробітник пригадує, що має багато спільних з Мірошниченком друзів, які підтримують декомунізацію України.

- Колись разом обговорювали ці Красноармійські, Красногвардійські вулиці, які треба перейменувати, як зробили давно на Галичині і Волині. КПУ треба заборонити, як заборонений фашизм.

Пригадує, що колись часто бачились і по роботі, і приватно, тепер рідше:

- Знаю родину Ігоря, сестру. Бував у нього в готелі "Нивки Плаза", він там зустрічатися любить.

За словами Василькова, Ігор Мірошниченко і до вступу в партію був радикально налаштованим:

- Метушний у роботі, категоричний в оцінках. Наприклад, не спілкувалися ми з людьми і медіаджерелами регіональними, в яких сайт тільки російською мовою. Моя позиція з Ігоревою в цьому збігається. Заходжу на сайт волейбольного клубу. Дзвоню до них: "Чому я не можу читати про вас українською мовою?" Кажуть: "Та, ми орієнтуємося ще й на Росію". Ну, орієнтуйтеся далі. Раз так - ми взагалі тоді не розповідаємо про ваш спортивний клуб.

Микола Васильков з кінця 90-их разом з Ігорем Мірошниченком робив програму "Вікна-Спорт" на СТБ. Потім працював під його керівництвом у спортивній редакції каналу ICTV.

Ігор Мірошниченко - Заслужений журналіст України. Працював на каналах СТБ, Інтерньюз, УТ-1, ICTV. За програму "Спорт" 2006 року нагороджений премією "Телетріумф". Був прес-секретарем національної збірної України з футболу у 2004-2008 роках.

Ексклюзивне інтерв'ю з нардепом-"свободівцем" Ігорем Мірошниченком читайте в "Газеті по-українськи" № 1566 за 1 березня.

 

Зараз ви читаєте новину «"Спершу ми збиткувалися з Мірошниченка, що йде в "Свободу", - колега журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути