вівторок, 12 березня 2013 18:54

"Смертный бой с перерывом на обед" - Корчинський про нову акцію протесту опозиції

"Смертный бой с перерывом на обед" - Корчинський про нову акцію протесту опозиції
Фото: ia-prometei.org.ua

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський вважає, що оголошення опозиційними силами всеукраїнської акції протесту означає лише те, що вони будуть вирішувати власні політичні інтереси.

Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua.

"Народ завжди повстає сам, а збурює народ Бог. Задача опозиції спробувати очолити це повстання. На жаль, призначити повстання нікому не вдається, принаймні досі не вдавалося. Тому спроба опозиції похвальна, але сумнівно, що це вдасться опозиції", - переконаний громадський діяч.

Окрім того, за його словами, "опозиція ж має боротися, бо про них забудуть". "По-перше вони нагадають про себе, по друге спробують зорієнтувати на себе громадянські структури, які досі їх не дуже підтримували. По-третє, вони зроблять ряд акцій, які будуть призначені на західного глядача, і вони, таким чином, сподіваються спонукати європейську спільноту та США до введення санкцій проти режиму Януковича. Думаю, що вони будуть вирішувати свої політичні завдання", - висловив думку Корчинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінполіція вичавлюватиме ресурси із суб'єктів господарювання - експерт

Також він зазначив, що повстання — це "нормальний, традиційний спосіб боротьби українського народу". "Тільки під час повстань український народ почував себе нормально. В часи спокою, український народ страждає", - підкреслив він.

Говорячи про анонсований термін тривалості акції, а саме чотири місяці, він зауважив: "Потім же почнуться відпустки. У нас все так завжди відбувається: "Смертный бой с перерывом на обед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада активно обговорює варіант, як далі керувати без парламенту - Томенко

Нагадаємо, сьогодні лідери опозиції Арсеній Яценюк і Олег Тягнибок оголосили всеукраїнську акцію протесту під назвою "Вставай, Україно!".

Акцію протесту опозиціонери розпланували на чотири місяці. Перша акція протесту відбудеться у четвер у Вінниці, у п'ятницю - в Ужгороді, у суботу - у Львові. Наступного тижня опозиціонери працюватимуть у межах парламенту. Тоді продовжать акцію в інших містах.

Зараз ви читаєте новину «"Смертный бой с перерывом на обед" - Корчинський про нову акцію протесту опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути