Ексклюзиви
вівторок, 12 травня 2015 16:27

Шкіряк подав у відставку

Шкіряк подав у відставку

Зорян Шкіряк подав заяву про відставку з посади виконуючого обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій, повідомляє Інтерфакс.

"Моє перебування на посаді було тимчасовим, вважаю, що на цьому етапі моя місія завершена ... Хочу повідомити, що я звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з заявою про звільнення мене з посади тимчасово виконуючого голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - сказав він на брифінгу у вівторок в Києві.

Шкіряк розповів, що на цю посаду вже підібраний новий керівник, проте відмовився назвати кандидатуру. "Без коментарів", - сказав він.

Раніше Шкіряк заявляв, що піде у відставку, якщо буде відповідне рішення керівництва. Приводом до його можливого звільнення стала непрофесійна організація евакуації українців з Непалу після землетрусу.

На евакуацію з Катманду українці чекали сім днів. Літак затримували через несправність. З Непалу вилетіли 5 травня. В Делі здійснили технічну посадку. Під час гальмування лопнуло колесо на лівому задньому шасі.

У прорахунках відразу звинуватили виконуючого обов'язки голови ДСНС. Сам Шкіряк тоді заявив: "Козла відпущення з мене ніхто не зробить! Ми відпрацювали на межі можливого. З боку ДСНС — без проколів".

Зараз ви читаєте новину «Шкіряк подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути