середа, 17 серпня 2011 16:30

Шкіль стверджує, що про єдиного кандидата з "Фронтом змін" він не говорив

Шкіль стверджує, що про єдиного кандидата з "Фронтом змін" він не говорив

Народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина") Андрій Шкіль вважає перекрученою його позицію про нібито попередню домовленість між Всеукраїнським об'єднанням "Батьківщина" та партією "Фронт змін" узгодити єдину кандидатуру на президентських виборах.

Він підкреслив, що мова не йде про узгодження єдиного кандидата від опозиційних політичних сил на президентських виборах 2015 року.

"Ні, я такого не говорив", - уточнив Шкіль, коментуючи публікацію на порталі ЛІГА.net про те, що ВО "Батьківщина" і "Фронт змін" можуть узгодити єдину кандидатуру на виборах голови держави.

Між тим, депутат зазначив, що опозиційні політичні сили можуть погоджувати кандидатів у депутати по мажоритарних округах на майбутніх парламентських виборах в Україні.

"Ми можемо домовитися і з партією "Фронт змін", і з іншими опозиційними партіями про узгодження кандидатур на мажоритарних округах на парламентських виборах", - додав він.

Як повідомлялося раніше, Шкіль в онлайн прес-конференції на ЛІГА.net повідомив, що партії "Батьківщина" і "Фронт змін" попередньо домовилися про узгодження єдиного кандидата на майбутніх президентських виборах.

"Між нашими політичними силами ("Батьківщина" і "Фронт змін") укладена попередня домовленість про узгодження єдиного кандидата на майбутніх виборах президента", - повідомив раніше депутат.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль стверджує, що про єдиного кандидата з "Фронтом змін" він не говорив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути