понеділок, 09 травня 2011 11:27

Шкіль досі знаходиться у реанімації

Шкіль досі знаходиться у реанімації

Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль, який днями потрапив у ДТП, досі знаходиться у реанімації, про це кореспонденту Gazeta.ua сказав бютівець Володимир Бондаренко.

За його словами до Шкіля нікого не пускають, навіть лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко. Бондаренко розказав, що вчора спілкувався з екс-міністром охорони здоров'я Миколою Поліщуком.

"Він каже, що в Шкіля сильний забій гридин та легенів ременем безпеки. У нього з 20 позицій стан здоровя оцінюється як 11",- зауважив депутат.

"Андрію варто припинити водити автомобіль. Є такі речі, які стають зрозумілі, якщо не з першого так з другого разу, а це вже третя аварія",- додав бютівець.

Як повідомлялося, автомобіль "Nissan Qashqai", за кермом якого перебував Шкіль, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Volkswagen". 58-річний водій "Volksvagen" та двоє його пасажирів тілесних ушкоджень не отримали.

За фактом ДТП слідчим відділом Голосіївського райуправління київської міліції порушено кримінальну справу. З'ясовуються всі обставини події.

Зараз ви читаєте новину «Шкіль досі знаходиться у реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути