вівторок, 26 червня 2012 01:09

Скандальна книга про закулісні інтриги Саркозі стала хітом у Франції

Скандальна книга про закулісні інтриги Саркозі стала хітом у Франції
AFP

У Франції успішно продається книга Марі-Сіли Гійом, що розкриває інтриги в період правління Ніколя Саркозі, повідомляє Франческо Тортора в статті, надрукованій в газеті Corriere della Sera.

Менше ніж за 10 днів уже продано 10 тисяч примірників книги, яка розповідає французам про інтриги, закулісні сцени і можливих епізодах перевищення влади в епоху Ніколя Саркозі. Книга спровокувала справжню бурю в таборі правих сил.

"Монарх, його син і його феод" - твір Марі-Селі Гійом, глави канцелярії президента департаменту Верхня Сена Патрика Деведжяна, ярого супротивника колишнього французького президента в керівництві партії "Союз за народний рух". У цьому романі, герої якого легко впізнавані, головний акцент робиться на жадобі влади Саркозі, а його суперник Деведжян постає в образі героя, готового протистояти манії величі президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саркозі викликали на допит - екс-президента звинувачують у шахрайстві

У скандальній книзі немає нестачі в пікантних подробицях. Так, наприклад, автор розповідає про зустріч між Саркозі і однією з місцевих чиновниць департаменту Верхня Сена, яка приїхала в Париж, щоб просити грошей на реалізацію одного з міських проектів. Саркозі погодився дати грошей в обмін на сексуальні послуги. Дама, в кінцевому рахунку, погодилася. Сексуальний зв'язок тривав кілька хвилин: "Монарх, - пише авторка, - дуже поспішав, а мадам П. проявила розуміння".

Саркозі не захотів коментувати книгу, але особи, близькі до екс-президента, назвали її "жорстокою" і готові просити голову Деведжяна, якого вони вважають справжнім автором твору.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна книга про закулісні інтриги Саркозі стала хітом у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути