понеділок, 07 вересня 2015 11:47

Сиротюка та Швайку покарають через події під Радою - експерт

Сиротюка та Швайку покарають через події під Радою - експерт

 Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не буде притягнений до відповідальності через події під Радою 31серпня. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Андрій Золотарьов.

"Навряд чи буде притягнений Тягнибок. Це не в українських політичних традиціях. Знайдуть виконавців, цапів-відбувайлів. Але не тих, хто стояв за лаштунками, фінансував. Тому Тягнибок відбудеться репутаційними втратами", - сказав експерт.

За його словами, притягнути до відповідальності через сутички під Верховною Радою можуть "свободівців" Юрія Сиротюка, Ігоря Швайку та гранатометника Ігоря Гуменюка..

"У діях Сиротюка, який з палкою кидався на "нацгвардійців"є склад злочину. Є відеоматеріали, які це підтверджують. Тому він може бути покараний разом зі Швайкою та гранатоматником", - зауважив Золотарьов.

Коментуючи виклик на допит п'ятьох депутатів із "Самопомочі" експерт зазначив, що так ГПУ відреагувала на заяву про підкуп депутатів від цієї політсили. "Коли є заява про такий факт, то по закону правоохоронці повинні це перевірити. Тому Генпрокуратура відреагувала, трохи прихопивши за язик представників "Самопомочі". Навряд чи тут будуть якісь правові наслідки", - сказав Золотарьов.

Нагадаємо, що екс-міністрові аграрної політики, представнику "Свободи" Ігорю Швайці, а також колишньому народному депутатові від "Свободи" Юрію Сиротюку правоохоронці оголосили про підозру у скоєнні злочинів у зв'язку з сутичками під стінами Верховної Ради 31 серпня. Їх допитують як підозрюваних.

Зараз ви читаєте новину «Сиротюка та Швайку покарають через події під Радою - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути