понеділок, 08 жовтня 2012 13:25

Сиротюк: Ніхто не зривав зустріч лідерів "України-Вперед!" із виборцями

Сиротюк: Ніхто не зривав зустріч лідерів "України-Вперед!" із виборцями
Фото: elektorat.te.ua

Голова прес-служби "Свободи" Юрій Сиротюк вважає маячнею заяву партії "Україна - Вперед!" про те, що "свободівці" знищували символіку партії та агресивно поводилися на зустрічі лідерів партії з виборцями.

За словами Сиротюка, в полтавській організації пояснили, що "свободівці" хотіли послухати, що говорять лідери партії "Україна-Вперед".

"Вчора мала відбутися публічна зустріч лідерів партії "Україна-Вперед!" із полтавцями. Як відомо, лідери політичних партій проводять зустрічі з виборцями відкрито. Будь хто може прийти на зустріч та задати будь-яке питання. Деякі наші прихильник, із власної ініціативи, вирішили піти, і послухати, що говорить ця молода політична сила", - розповів голова прес-служби "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час зустрічі з виборцями Чорновіл розказав коли буде критикувати опозицію та владу

Окрім того, за його словами, "свободівці", прийшовши до зали, помітили, що вона "наповнена дітьми від 15 до 18 років. Це — учні старшокласники та студенти перших курсів".

"Як з'ясували наші "свободівці", цих дітей звезли, зігнали на зустріч під приводом того, що там мав відбутися концерт. Діти йшли не на зустріч з лідерами партії, а на концерт. Їхньому здивуванню не було меж. До цього була "підключена" адміністрація. Не вперше звучить інформація, що на зустрічах з Наталією Королевською адміністрація заманює людей, особливо студентів", - пояснив Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Партия регионов будет настаивать на двух государственных языках"

За його словами, хлопці хотіли "подивитися і послухати , але їм сказали, що нібито потрібно зареєструватися". "Це маячня, але вони вийшли з зали, аби зареєструватися. Охорона вже не дозволила зайти назад до зали, більш того — погрожували, що поб'ють їх після того, як хлопці почали розпитувати про подію", - додав він.

Також, він пояснив, що "знищення символіки партії "Україна-Вперед"" з боку "свободівців" - не було", - сказав він, додавши, що заяви цієї партії - "все це маячня".

Зараз ви читаєте новину «Сиротюк: Ніхто не зривав зустріч лідерів "України-Вперед!" із виборцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути