вівторок, 12 лютого 2013 11:26

Сина Балоги намагаються не допустити на вибори в облраду: "Опоненти бояться, бо у них немає шансів"

Сина Балоги намагаються не допустити на вибори в облраду: "Опоненти бояться, бо у них немає шансів"
Суд не задовольнив позов проти Андрія Балоги. Фото: www.facebook.com

Сина Віктора Балоги Андрія намагаються не допустити до участі у довиборах у Закарпатську обласну раду.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів сам Андрій Балога.

Він пояснив, що один із кандидатів на довибори в облраду Михайло Русин подав до Закарпатського окружного адміністративного суду з вимогою не допустити Балогу до виборів, оскільки, мовляв, він є членом " Партії нового покоління України". Натомість, Балога запевняє, що про таку партію вперше чує, а сам є представником Єдиного Центру.

"Позивач — це, думаю, технічний кандидат. Він навіть не представляє свої інтереси в суді, за нього це робить адвокат. Він подав позов до суду, що нібито я є членом "Партії нового покоління України". Це абсурд. Ніколи про таку партію до суду не чув і ніколи до неї не вступав", - наголосив Балога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позбавлення Балоги і Домбровського мандатів було антиконституційним - експерт

Він додав: "Що ще більш цікаво, так це те, що вони подали документ, що я є членом київського міського осередку партії. Як ми знаємо, членство у партії може бути тільки за пропискою. В області, як я вже дізнався, є обласне відділення партії. Але таке враження, що це все суто віртуально, бо якби я і став членом цієї партії, то принаймні в Закарпатській області, бо в мене Мукачевська прописка".

Він наголосив, що в нього є підозри щодо того, хто саме організував цей процес, однак уточняти прізвища не став.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павла Балогу змушують вступити в парламентську більшість - Карасьов

"Це пов'язано, як на мене, з тим, що опоненти бояться допустити мене до виборів, бо тоді у них немає шансів", - пояснив він.

Закарпатський суд визнав ці документи недостатніми і повністю відмовив у задоволенні позову. 13 лютого має розглядатися апеляція щодо цього рішення.

Балога розповів, що балотується до облради вперше, однак такими подіями не здивований. "Я до цього повністю спокійно ставлюся. Якщо є політична команда мене зняти, то це політика. Ми робимо із нашої сторони все можливе, щоби витримати всі процесуальні етапи", - наголосив він.

Крім того, Балога додав, що написав заяву до міліція на позивача Русина за фабрикування документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фесенко: "Позбавлення мандатів Балоги і Домбровського — серйозна помилка влади"

"За це є кримінальна відповідальність. Не знаю, до якої міри вони готові йти, але вони зі своєї сторони підставляють людей під кримінал", - зауважив він.

Коментуючи судовий процес проти себе та нещодавнє рішення ВАСУ щодо позбавлення мандату народного депутата Павла Балоги, він підкрселив: "Мабуть, це є якась воля, десь проглядається ланцюжок".

Зараз ви читаєте новину «Сина Балоги намагаються не допустити на вибори в облраду: "Опоненти бояться, бо у них немає шансів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути