пʼятниця, 06 червня 2014 11:18

Симоненко поїхав відпочивати до Європи

Лідер Компартії України Петро Симоненко, відомий своєю антиукраїнською позицією і невичерпної любов'ю до Росії, був помічений в аеропорту Барселони зі своєю дружиною Оксаною і двома дітьми.

Відповідне фото один з користувачів "Фейсбук" виклав на своїй сторінці.

 

Нагадаємо, 13 травня в.о. президента України Олександр Турчинов звернувся до Мін'юсту з проханням вивчити можливість заборони КПУ через її можливу ​​співпрацю з сепаратистами на південному сході країни.

16 травня в Верховній Раді України зареєстрували проект постанови № 4896 про ліквідацію фракції Комуністичної партії України.

19 травня в.о. глави держави направив до Мін'юсту лист, в якому виклав факти, які, на його погляд, можна вважати доказом антиукраїнської діяльності КПУ, а також її зв'язку з сепаратистами. Він попросив Мін'юст вивчити питання про причетність КПУ до вчинення дій, спрямованих на порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, і "вжити негайно у встановленому законом порядку заходів щодо заборони парті"ї.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко поїхав відпочивати до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути