понеділок, 10 вересня 2012 12:27

Шевченко викликав Кличка на політичні дебати

Шевченко викликав Кличка на політичні дебати
Шевченко vs Кличка: політичні дебати. Фото: korrespondent.net.

Андрій Шевченко пропонує Віталію Кличку провести політичні дебати між командами партій "Україна - Вперед!" Та "Удар" про майбутнє країни.

Про це легендарний футболіст, другий номер виборчого списку Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" Заявив в ефірі програми "Великий футбол" на ТРК "Україна", повідомляє прес-служба партії "Україна - Вперед!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко перед виборами з'їздить на ЧС з гольфу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська і Шевченко - "НІ ризикованим стосункам"

Андрій Шевченко привітав Віталія Кличка з перемогою в останньому бою, побажавши йому успіхів у спорті та політиці, і запропонував зустрітися на дебатах. "Вітаю Віталія. Він молодець, удачі йому в спорті і політиці. Так уже склалося, що ми в різних партіях, тому пропоную, щоб найближчим часом наші команди зустрілися на політичних дебатах та обговорили питання майбутнього України", - сказав він.

Відповідаючи на запитання ведучих про причини приєднання до Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" І початку політичної кар'єри, Андрій Шевченко зазначив, що як спортсмен, він зробив усе можливе для України. Тепер же хоче продовжити цей шлях вже як політик.

"Я для України зробив усе, що міг. Я вірою і правдою відслужив своїй країні в спорті, тому сьогодні я хочу зробити в політиці для країни, можливо, навіть більше, ніж я зробив у футболі. Перш за все, я бачу себе в розвитку спорту та залучення туди молоді. Якщо ми сьогодні не піднімемо дитячий спорт, у нас, на жаль, все менше і менше буде здорових дітей", - підкреслив Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко викликав Кличка на політичні дебати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути