понеділок, 18 липня 2016 02:39

Сестри Савченко заявили про порушення на виборах на Луганщині
3

Нардеп і льотчиця Надія Савченко разом із сестрою Вірою під час проміжних виборів до Верховної Ради перебувала на Луганщині, на виборчому окрузі №114, де спостерігала за перебігом голосування.

Як повідомила Віра Савченко, під час голосування відбулося чимало порушень законодавства. Так, в день виборів, за її свідченнями, були змінені діючі члени у всіх ДВК на інших, які привезені з Одеської, Запорізької та Луганської областей.

"Сьогодні, після 15 год на дільниці невідомими особами в ДВК передаються папірці-"документи" про заміну членів дільничних виборчих комісій, датовані не тим числом.Так звані, нові члени були масово привезені з Одеської, Запорізької та Луганської областей (конкретно ДВК 440523, 440524, 440525, 440546, а в 440546 взагалі вже конверт з протоколами і на ньому підписи всіх членів ДВК, який був готовий о 18:30, коли вибори ще не закінчились)", - йдеться в повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК оголосила явку на проміжних виборах по 5 округах

Нагадаємо, по виборчому округу №114 балотується 107 кандидатів. На сайті ЦВК станом на 01:40 18 липня не оприлюднені ні явка виборців, ні перші результати підрахунку голосів. За даними екзит-полу, лідером виборчих перегонів на цьому окрузі є кандидат від партії "Наш край" Сергій Шахов.

Зараз ви читаєте новину «Сестри Савченко заявили про порушення на виборах на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути