вівторок, 03 липня 2012 11:35

Сергій Луценко: "Для мене рішення Матчука стало великою несподіванкою"

Сергій Луценко: "Для мене рішення Матчука стало великою несподіванкою"
Фото: newvv.net

Старший брат екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Сергій має намір прийняти мандат депутата і, якщо вдасться, попрацювати до кінця скликання парламенту. Вважає, що про подальші плани говорити поки зарано.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від "Нашої України" Віктор Матчук склав свої повноваження. Наступним по списку блоку до парламенту проходить саме Сергій Луценко.

"Матчука я знаю дуже давно, - говорить він. - З Віктором Йосиповичем ми працювали на радіозаводі - керівниками сусідніх підрозділів. В мене дуже хороша думка про його "голову", він здатен думати сам, а не з чиєїсь написаної партитури. Напевно, він у ситуації, яка склалася навколо "Нашої України" він єдиний, хто вчинив абсолютно чесно. Не пішов в тушки — а зробив так, як зробив. Хоча я знаю, що йому не легко", - зазначив політик.

За словами Луценка, Матчука навіть переслідували на Рівненщині.

Для самого ж Луценка новина про майбутнє депутатство стала несподіванкою.

"Треба отримати повноваження, це є певна процедура, ну а потім доведеться набиратися розуму у своїх колег-депутатів, які там лишилися з Народної Самооборони, разом з колегами фракції "БЮТ-Батьківщина". Лишається робочого часу буквально декілька днів. Якщо потягнуть час за певних обставин і мої повноваження, як депутата не будуть підтверджені на цьому тижні, то далі ви розумієте, що робота Верховної Ради буде складати 1-2 дні", - розповів Луценко.

Політик також додав, що має дозвіл на побачення з братом, і новина цих його планів не змінить.

"Що стосується моїх обіцянок виборцям, в Чернігові я очолював виборчий штаб, на жаль цього часу абсолютно мало, щоб ці обіцянки виконати. Як складеться — буду пробувати працювати".

Відповідаючи на запитання, чи буде він балотуватись у Раду наступного скликання, політик зазначив: "Я над такими планами навіть не думав. В мене були різні пропозиції, я для такого рішення не приймав. Просто використовувати прізвище, і як в народі кажуть "парашютистом" виступати в інших областях я для себе такого не бачу поки що.

Також Луценко наголосив, що якщо буде прийняте внутріпартійне рішення про його висунення, то сперечатись він не буде.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Луценко: "Для мене рішення Матчука стало великою несподіванкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути