вівторок, 02 вересня 2014 13:31

Шеремета проявив слабкість - "ударівець"

Шеремета проявив слабкість - "ударівець"
Фото: dt.ua

Міністр економіки Павло Шеремета, який подав у відставку, проявив слабку позицію. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Сергій Каплін.

"В українській політиці з'явився новий термін - "арсеніада". Це коли прем'єра або міністра вмовляють як прохану невістку подоїти корову. Якщо ти не хочеш працювати, скажи: я йду, бо Яценюк, Гелетей чи ще хтось - крадуть". Або що вони не слухають. Ми ж не знаємо справжньої причини того, чому Шеремета пішов",- зауважив політик.

Каплін впевнений, що міністр економіки мав прозвітувати, що саме його не влаштовує або запропонувати люстраційний список.

"А так він розвернувся й пішов. За його логікою, я після того як мене Азаров силою вигнав зі свого кабінету, повинен був покласти мандат і сказати, що не хочу бути народним депутатом, тому що мені не подобається прем'єр. Якби я був міністром економіки, я б уже три шкури зняв із Яценюка чи інших міністрів у разі виникнення проблем у моїй роботі", - зауважив "ударівець".

За словами нардепа, зараз багато міністрів будуть відмовлятися працювати, тому що підуть на парламентські вибори.

"Але ж має хтось працювати. Я давно спостерігаю за роботою Яценюка. Він талановита людина. Але йому краще писати книжки про економіку, а не займатися реформами. Бо Арсеній Петрович їх ніколи не зробить. Тому що в основі характеру людини, яка здатна на реформування країни повинна бути особиста політична воля. А він привів у Кабмін ледь не всю свою школу та дитячий садок", - додав Каплін.

Депутат також зізнався, що підніматиме питання про кримінальну відповідальність Олександра Турчинова та Аренія Яценюка за те, що вони здали Крим.

Зараз ви читаєте новину «Шеремета проявив слабкість - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути