середа, 05 березня 2014 15:06

"Сім'я" продовжує красти з київського і одеського аеропортів 5 мільйонів євро щомісяця - Міщенко

"Сім'я"  продовжує красти з київського і одеського  аеропортів  5 мільйонів євро щомісяця - Міщенко

Сергій Міщенко заявив, що аеропорти в Одесі та Борисполі до того часу обслуговуються фірмами, які виводять зароблені аеропортами кошти на рахунки "сім'ї".

За словами народного депутата, у той час, як Янукович робить злочинні заяви із закликом до Росії розпочати війну з українським народом, з державних підприємств на рахунки сім'ї продовжують виводити кошти.

 Як зазначив народний депутат, він звертається до правоохоронних органів з вимогою перевірити діяльність комерційних структур: "Аеропорт холдинг" та "Аеропорт Консалт". Саме ці фірми, на переконання народного депутата, обслуговують аеропорти в Одесі та Борисполі. "Вони тісно пов'язані з групою Кауфмана-Грановського і старим керівництвом аеропортів в Одесі та Борисполі, які до цього часу займають свої посади", - сказав С.Міщенко.

"Ці фірми надавали, і продовжують надавати послуги аеропортам в Одесі та Борисполі.  Як і раніше, прибутки, зароблені підприємствами держави, безперешкодно перетікають на рахунки, які належать сім'ї Януковича", - наголосив Сергій Міщенко.

Він також підкреслив, що в той час, коли бюджет країни повністю пустий: - "Старі корупційні формування безперешкодно вимивають гроші з обезкровленої країни".

"Діяльність таких структур необхідно негайно припинити, бо ці кошти не тільки крадуться в державі, а й ідуть на фінансування клану Януковича та сепаратистські рухи, які роблять спроби дестабілізувати ситуацію у східних та південних областях України", - наголосив Сергій Міщенко.

"Більше того, перебування на керівних посадах повітряних воріт людей, які керуються зовні – це пряма загроза національній безпеці країни", - наголосив Міщенко.

"Завдяки керівництву аеропортів із країни втекли злочинці, завдяки цим людям із країни вивезені цінності. Я про це неодноразово заявляв. І я просто не розумію, сому ці люди перебувають на посадах до цього часу?", - зазначив Сергій Міщенко




Зараз ви читаєте новину «"Сім'я" продовжує красти з київського і одеського аеропортів 5 мільйонів євро щомісяця - Міщенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути