вівторок, 02 серпня 2016 10:44

Семенченко назвав несподіваного свідка справи Єфремова

Семенченко назвав несподіваного свідка справи Єфремова
Микола Цукур/dt.ua

У справі арештованого екс-керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова допитали колишнього заступника командира батальйону "Торнадо" Миколу Цукура.

Про це розповів народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко, передає "112.Україна".

"Я трохи більше знаю про обставини цієї справи. Несподіваний свідок, який з'явився в цьому процесі – доброволець батальйону "Торнадо" Микола Цукур, який зараз перебуває в СІЗО за звинуваченнями на адресу батальйону. Його допитали за тиждень до арешту Єфремова. Дав свідчення. Вчора в інтерв'ю він повідомив, що йому пропонували вийти із СІЗО за прямі свідчення, але він залишився там з товаришами. Показання дав щодо подій 2014 року, коли жив у Луганську", - сказав Семенченко.

На думку нардепа, продовження справи Єфремова залежить від політичної волі.

"Якщо знадобляться голоси "Опозиційного блоку", то цілком можливо, що почнуть це замилювати місяців за два. Але сподіватимемося, що Апеляційний суд прийме правильне рішення", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Єфремова зроблять політичного великомученика - політолог

Нагадаємо, 30 липня в аеропорту "Бориспіль" затримали колишнього керівника фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Мав квиток на рейс Київ-Відень. 1 серпня йому повідомили про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Суд обрав Єфремову запобіжний захід - утримання під вартою до 28 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Семенченко назвав несподіваного свідка справи Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути