субота, 16 червня 2012 05:37

Саркозі звинуватили в сексуальних домаганнях

Саркозі звинуватили в сексуальних домаганнях
Саркозі нібито просив Гійом про "деякі ласки сексуального характеру" Фото: АР

Соратниця колишнього президента Франції Ніколя Саркозі по партії "Союз за народний рух" Марі-Селі Гійом у своїй новій книзі звинуватила його в сексуальних домаганнях, повідомляє lenta.ru.

Саркозі нібито просив Гійом про "деякі ласки сексуального характеру".Відповідна розмова, як пише 58-річна Гійом, сталася, коли вона приїхала в Єлисейський палац з проханням виділити грошей на соціальний проект для її округу. При цьому президент нібито продемонстрував, що перебуває в стані підвищеного сексуального збудження.

Про зміст своєї нової книги Гійом розповіла в ефірі місцевого телебачення за один день до закінчення терміну дії президентської недоторканності, якою Саркозі користувався під час перебування на посаді.

Ніколя Саркозі поки ніяк не відреагував на одкровення Гійом. В даний час він живе зі своєю дружиною Карлою Бруні - колишньої фотомоделлю і співачкою італійського походження.

Раніше на одному французькому інформаційному сайті з'явився документ, який нібито свідчить, що п'ять років тому Саркозі отримав від лівійського диктатора Муаммара Каддафі 50 млн євро на президентську гонку.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі звинуватили в сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути