Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2014 12:00

Самозваний губернатор Губарєв вимагає обрання на сесії облради та відділення Донбасу

Самозваний губернатор Губарєв вимагає обрання на сесії облради та відділення Донбасу
Фото: vk.com

Зараз у Донецьку триває сесія облради, на якій планується обрати нового голову облради. Партія регіонів висунула на посаду голови облради Андрія Шишацького, який звільнений з посади губернатора. До сесійної зали, куди пускають за дуже суворої системи з надзвичайними заходами безпеки проникла людина, яка не є депутатом. Він заявив, що народ на площі Ленина 1 березня обрав його народним губернатором і запропонував депутатам підтримати його кандидатуру. Так само право виступити отримали інші люди, які не є депутатами облради - представниця "Російського блоку" і представник так званих патріотичних сил Олександр Семенов. Вони підтримали Губарєва. Павло Губарєв заявив, що треба провести референдум про новий статус Донецькій області.



Наталія Білоцерківська - член партії "Російський блок" заявила, що або депутати проголосують за Губарєва, або будуть блокувати органи місцевого самоврядування. Вона зажадала звернутися до Путіна, щоб він ввів війська в Донбас. "Російську армію народ підтримає", - сказала Білоцерківська. Багато депутатів після цього закричали, що вони проти введення військ.

Депутати висунули одну кандидатуру на посаду голови Донецької обласної ради. Це Андрій Шишацький. Голосування за Шишацького буде таємним.



А чи буде представлений новий губернатор Сергій Тарута або ж губернатором незалежного Донбасу офіційно стане самозванець Губарєв поки не ясно.

Біля ОДА зараз стоять прихильники Губарєва з плакатами "Досить годувати рагулів", "Тарута НЕ губернатор". Прапор Російської федерації досі піднятий біля будівлі Донецької облдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Самозваний губернатор Губарєв вимагає обрання на сесії облради та відділення Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути