Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2015 12:34

"Самопоміч" назвала умови перебування в коаліції

"Самопоміч" назвала умови перебування в коаліції

У фракції партії "Самопоміч" є низка вимог до влади, за виконання яких вона залишиться у парламентській коаліції.

Їх лідер фракції Олег Березюк озвучив на погоджувальній раді парламенту 14 вересня, - повідомляє "Українська правда"

"Ми будемо в коаліції за умови, якщо буде бездоганно прийматися і дотримуватися регламент. І якщо немає консенсусу, він (законопроект) у зал не виноситься. І не можуть з'являтися закони вранці", - заявив він.

"Ми будемо в коаліції, якщо буде зміна кадрової політики в Генеральній прокуратурі, яка є неіснуючим органом, в Генеральному штабі, в Міністерстві оборони", - сказав Березюк.

"Ми будемо в коаліції, коли будуть кадрові зміни в МВС і ліквідація податкової міліції", - продовжив він.

Також, за словами Березюка, "не важко державі змінити 300 суддів вищих апеляційних судів у Києві – це треба просто зробити".

Березюк зазначив, що у виборців спостерігається "тотальна недовіра до влади" і "потужна агресія" щодо політиків, бо люди бояться, "як вони переживуть зиму".

"Люди зрозуміли, що мінські угоди – це ширма, за якими лежать інтереси ворога. Люди зрозуміли, що за змінами до Конституції, є повзуча узурпація (влади). Люди самі це зрозуміли, що голосувати з "Опозиційним блоком" за важливі закони в Україні – це розвалювати демократичну коаліцію", - заявив він.

За його словами, партія "Самопоміч" іде на виборах лише у 200 округах, а "інші партії йдуть у майже 2 000 округах". "Але чому такий адміністративний тиск на місцях, чому люди бояться йти а альтернативні політичні процеси? Тому що їм на місцях погрожують, бо на місцях нічого не змінилося", - сказав Березюк.

Зараз ви читаєте новину «"Самопоміч" назвала умови перебування в коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути