понеділок, 22 березня 2010 10:49

Самойлик розкритикувала Азарова через вислів про жінок

Самойлик розкритикувала Азарова через вислів про жінок

Для уряду України є ганьбою відсутність в його складі жінок, вважає народний депутат України від фракції Компартії України Катерина Самойлик.

"Чоловіки вже довели країну до такого стану, що тепер уже не знаєш, що робити. Враховуючи демографічну ситуацію і те, яка зараз у нас питома вага жінок і чоловіків, то просто ганьба для уряду України, що там немає жінок.

Це абсолютно неправильно, тим більше що у нас в державі є закон про гендерну рівність між чоловіками і жінками", - заявила Самойлик, коментуючи заяву прем"єр-міністра України Миколи Азарова про те, що впровадження реформ в Україні - не жіноча справа.

"Я думаю, що це у Азарова говорить його вік. Чому тоді до Адміністрації президента прийняли Герман, Акімову? З надією на те, що дійсно буде творчий підхід до організації роботи президента України. Я думаю, що тут щось не додумав Микола Янович Азаров", - підкреслила депутат.

Нагадаємо, що минулого тижня Азаров сказав, що проводити реформи - не жіноча справа.

"На сьогоднішній день ситуація в країні достатньо складна, і в уряд узяли тих людей, які можуть працювати по 16-18 годин, уміють працювати, і яким під силу провести реформи.

Не жіноча це справа - проводити реформи", - сказав Азаров, додавши, що з великою повагою ставиться до жінок.

Подробності
Зараз ви читаєте новину «Самойлик розкритикувала Азарова через вислів про жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути