четвер, 23 квітня 2015 16:21

Шахтарям заплатили за 4 дні мітингу і готують до масових безладів - "Правий сектор"

Шахтарям заплатили за 4 дні мітингу і готують до масових безладів - "Правий сектор"
rian.com.ua

Учасники акції протесту шахтарів, яка від учора проходить в урядовому кварталі Києва, отримали оплату за чотири дні мітингування.

Про це заявив командир 13-го запасного батальйону Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор" на псевдо "Хорват".

"От зараз в центрі Києва кілька тисяч шахтарів, які невідомо що вимагають. Маю оперативну інформацію скільки їх, скільки їм платять, до якого числа і що вони мають робити", — сказав він.

На уточнююче запитання журналіста, яку суму отримали учасники акції протесту і на який термін розрахована акція, комбат сказав: "200 гривень, чотири дні, основні адмінбудівлі – КМУ, Верховна Рада, Адміністрація Президента. І це тільки початок".

На його думку, такі акції є початком підготовки до збурювання ситуації у Києві на День Перемоги. "Я вважаю, що вони готуються до 9 травня і підготовлюють киян до масових безладів. Я б назвав те, до чого вони готуються – контрольованим хаосом. Який контролюється ворогами Української держави", — зазначив "Хорват".

Зараз ви читаєте новину «Шахтарям заплатили за 4 дні мітингу і готують до масових безладів - "Правий сектор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути