неділя, 01 травня 2016 20:11

Саакашвілі впевнений, що відставка Яценюка - його заслуга

Саакашвілі впевнений, що відставка Яценюка - його заслуга

Губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що завдяки йому Арсеній Яценюк був звільнений з поста прем'єр-міністра України.

Завдяки роботі моєї команди, яка створила громадський рух по боротьбі з корупцією, Арсеній Яценюк був звільнений з поста прем'єр-міністра України, - заявив Саакашвілі в коментарі телеканалу "112 Україна".

"Якби я нічого не робив в масштабах України, Яценюк був би досі прем'єр-міністром. Ви сумніваєтеся з цього приводу? Яценюка прибрали не "договірняки" всередині парламенту і президентської адміністрації. Яценюка прибрало "Рух за очищення", яке ми з своїми соратниками створили і об'їхали всю Україну", - заявив він.

При цьому Саакашвілі зазначив, що задоволений своєю роботою "тільки наполовину", так як міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков все ще залишається на своїй посаді.

Нагадаємо, Саакашвілі обійняв посаду губернатора Одеської області за пропозицією президента України Петра Порошенка.

Колишній президент Грузії неодноразово звинувачував прем'єра країни в корупції.

Білше того, 14 грудня на засіданні Національної ради реформ між Аваковим і Саакашвілі стався конфлікт. Саакашвілі звинуватив Авакова і весь Кабмін у корупції. У відповідь Аваков назвав Саакашвілі "тріпло" і кинув в його сторону стакан з водою. Словесна перепалка тривала близько 5 хвилин.

У квітні Верховна Рада України відправила у відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і призначила на пост глави кабміну Володимира Гройсмана, який був спікером парламенту.

Також Рада призначила новий склад уряду і затвердила програму його дій.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі впевнений, що відставка Яценюка - його заслуга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути