середа, 28 жовтня 2015 11:16

Саакашвілі скликає людей на мітинг проти нового мера Одеси Труханова

Саакашвілі скликає людей на мітинг проти нового мера Одеси Труханова

Одеську мерію захопили фальсифікатори міських виборів. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні фальсифікатори міських виборів зі швидкістю "зелених чоловічків" захопили одеську мерію. Я запрошую небайдужих громадян, у яких вкрали вибір, зібратися о 18:00 на Троїцькій, 43 і створити комітет дії проти злодіїв і шахраїв, який не дозволить і далі руйнувати і грабувати місто і зможе змінити ситуацію на краще для кожного одесита", - закликав одеський губернатор.

"Спільними зусиллями ми покладемо край засиллю олігархово-кланової мафії і дійсно перетворимо Одесу в чисте місто, чисте від сміття, а також бандитів, казнокрадів і корупціонерів, зробимо міський бюджет прозорим і не дозволимо далі красти, припинимо вимагання з боку чиновників і побори в наших школах, повернемо Одесу одеситам", - обіцяє Саакашвілі.

Нагадаємо, що переможцем виборів на посаду мера Одеси було визнано нинішнього міського головк Геннадія Труханова. Незадовго до оголошення офіційних результатів Саакашвілі зробив заяву щодо фальсифікацій на виборах мера Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі скликає людей на мітинг проти нового мера Одеси Труханова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути