середа, 16 березня 2016 13:05

Саакашвілі попросили перевірити підлеглу, у якої знайшли 1,5 млн грн

Військова прокуратура просить голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі провести службове розслідування щодо діяльності його підлеглої, яку затримали на хабарі сумою майже 1,5 млн гривень.

Йдеться про начальника департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства одеської ОДА, інформує Військова прокуратура Південного регіону.

"У ході досудового слідства встановлено, що однією з умов, які зробили можливим вчинення вищезазначеного корупційного злочину, стали дії керівника одного з управлінь Одеської ОДА.

У зв'язку з цим, військова прокуратура Південного регіону України в порядку ст. 65 Закону України "Про запобігання корупції" просить голову Одеської обласної державної адміністрації провести службове розслідування та вжити відповідних правових заходів", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці 2015 року чиновницю Одеської ОДА затримали в робочому кабінеті під час отримання 1,45 млн гривень хабара від бізнесменів.

 
 
 
Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі попросили перевірити підлеглу, у якої знайшли 1,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути