понеділок, 07 листопада 2016 15:20

Саакашвілі підтвердив, що президент використовував його як таран проти Яценюка

Саакашвілі підтвердив, що президент використовував його як таран проти Яценюка

Міхеілу Саакашвілі обіцяли: якщо Арсеній Яценюк буде чіплятися за прем'єрське крісло, то президент розпустить парламент і грузинський екс-президент може стати прем'єр-міністром України.

Про це у Facebook написав народний депутат України, член фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

За його словами, Саакашвілі в це повірив і "з потроєною силою включився в критику прем'єр-міністра і членів його команди, кульмінацією чого став конфлікт з Арсеном Аваковим на раді реформ у грудні минулого року".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пане Гройсман, чи не почервонів із сорому мільйон доларів у вашому матраці?

"Коли президент досягнув своєї мети і Арсеній Яценюк поступився своїм місцем ставленикові Петра Порошенка - Володимирові Гройсману, Міхеіл Саакашвілі став зайвим і непотрібним. Більш того, він вийшов з-під контролю. Почав проводити безглузді антикорупційні форуми, які є нічим іншим, крім як персональними піар-акціями. Почав формувати навколо себе коло бізнесменів-симпатиків, які фінансують його і його команду, створив, чужими руками, свою партію, до якої увійшли його найближчі соратники на чолі з Давідом Сакварелідзе", - зазначив Антон Геращенко.

Після провалу на виборах у Грузії і за повної відсутності підтримки Порошенка у Саакашвілі не було іншого виходу, як піти у відставку.

"Міхеіла Саакашвілі використовували як таран проти прем'єра Арсенія Яценюка", - наголосив народний депутат.

Сказане Антоном Геращенко підтвердив сам Міхеіл Саакашвілі.

"Коли ми говорили, що будемо все міняти, президент Порошенко говорив, що йому заважав Яценюк. Ми створили рух за очищення і допомогли йому позбутися Яценюка", - заявив колишній глава Одеської обласної державної адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі підтвердив, що президент використовував його як таран проти Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути