четвер, 18 липня 2013 04:30

Саакашвілі має намір залишитися в грузинській політиці

Саакашвілі має намір залишитися в грузинській політиці
Фото: ipress.ua

Президент Грузії Михайло Саакашвілі по закінченню свого другого президентського терміну має намір залишитися в грузинській політиці.

"Грузія дуже маленька країна і завжди в ній буде відбуватися зміна одних і тих самих пізнаваних осіб. Як видно, ніхто нікуди не зникне і всі ці особи будуть в управлінні та політиці", - сказав Саакашвілі в передачі "Нанук шоу" на телеканалі "Руставі 2", відповідаючи на запитання, чи є у нього шанс знову стати президентом Грузії.

"Все, що не вбиває - зміцнює, а всіх нас не вб'ють. Когось вб'ють, хтось помре, а хтось спасеться, виходячи з цього ми повинні планувати наше майбутнє", - туманно продовжив свою відповідь Саакашвілі.

Зокрема, він заявив, що після відходу зі своєї посади забере з президентського палацу тільки диплом про закінчення Колумбійського університету, що висить на стіні його кабінету.

Говорячи про свої колишні стосунки з нинішнім прем'єром Бідзіною Іванішвілі, Саакашвілі заявив, що зустрічався в попередні роки з ним всього чотири рази.

"З ним в основному контактував Вано Мерабішвілі (колишній екс-прем'єр Грузії - ІФ). Іванішвілі вважав своєю головною небезпекою покійного бізнесмена Бадрі Патаркацишвілі, і завжди думав, що той його вб'є або зробить з ним ще що. Коли ж Патаркацишвілі помер на початку 2008 року, наші відносини з Іванішвілі остаточно перервалися ", - сказав Саакашвілі.

Він при цьому спростував заяви про те, що нібито Б.Іванішвілі фінансував грузинську поліцію і будував в Грузії школи.

"Він ніколи не фінансував молодь, їх освіта, якщо це не було щось спеціальне. Приміром, він щось зробив французькому посольству, за що йому дали французьке громадянство. Він фінансував акторів, членів академії наук, але не молодь", - заявив Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі має намір залишитися в грузинській політиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути