середа, 25 листопада 2015 23:47

Саакашвілі: Головною темою візиту Байдена в Україну буде боротьба з корупцією

Саакашвілі: Головною темою візиту Байдена в Україну буде боротьба з корупцією

Головною темою візиту віце-президента США Джозефа Байдена в Україну стане боротьба з корупцією. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

"Питання боротьби з корупцією, це питання Національної безпеки", - вважає він, при цьому Саакашвілі уточнює, що "в дуже високих кабінетах США, в Європі" вже обговорюють, як перевести Україну в ранг другорядної проблеми.

"Вони не можуть це зробити за визначенням, але якщо вони будуть говорити, як вони вже говорять, що Україні неможливо допомогти, Україна сама себе розкрадає, Україна приречена бути олігархічною, грабіжницькою, корумпованою, що там завжди буде уряд, який завжди буде жити за рахунок народу, просто будуть лобіювати свої інтереси, так навіщо ми їм будемо давати ці мільярди", - прогнозує Саакашвілі.

Також це може стати приводом для зняття санкцій з Росії. "Тому, я думаю, що питання боротьби з корупцією Байден буде ставити руба, це буде головне питання", - вважає Саакашвілі.

Нагадаємо, віце-президент США Байден приїде в Україну з візитом 7 грудня. Він зустрінеться з президентом країни Петром Порошенком прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Головною темою візиту Байдена в Україну буде боротьба з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути