вівторок, 19 лютого 2013 22:46

Із вінницького "свободівця" вимагали 2,5 млн дол і ресторан за місце у ВР?

Із вінницького "свободівця" вимагали 2,5 млн дол і ресторан за місце у ВР?
Фурман: "Мене візьмуть у Верховну Раду на місце Богдана Бенюка? Нісенітниця!" Фото: svobodaslova.in.ua

"Мене візьмуть у Верховну Раду на місце Богдана Бенюка? Нісенітниця! Про це не може бути й мови. Він працює за статутом партії, проводить зустрічі з виборцями, їздить по всій Україні. Його слова просто перебрехали", - голова обласної партійної організації "Свобода" Олексій Фурман прокоментував Gazeta.ua чутки стосовно того, що Богдана Бенюка збираються вигнати зі "Свободи" та позбавити депутатства у парламенті.

Чутки з'явилися після подій 29 січня в актовій залі Головпоштамту, коли "свободівці" влаштували там колотнечу. Бенюк буцім-то сказав, що йому соромно за своїх однопартійців і назвав їх непристойним словом.

"Такого бути не могло. Приймати відповідне рішення стосовно наших дій - прерогатива центрального апарату партії. І всі члени "Свободи" сприймають це як належне, як відстоювання волевиявлення виборців. Комусь це подобається, комусь ні. Але якщо продавець у магазині обманув тебе раз, другий, то на третій ти вже хочеш йому по обличчю дати. Наша партія звикла боротися радикальними методами", - наголосив Фурман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хотілося, щоб хороша людина потрапила під цю м'ясорубку" - Бенюк про міністра культури

Також розповсюджувалась інформація, що за місце у Верховній Раді з Фурмана вимагають 2,5 млн дол та його ресторан "Млин Фата Моргана". Тому що наступним прохідним номером є саме 26-й номер Фурмана у партійних списках.

"Приємно, що в інтернеті рекламують мій ресторан. І що його оцінюють так дорого. Ми насправді його довго будували, вилизували. Але ніяких грошей за місце нардепа з мене не вимагали. Це у "Свободи" виключено. Я бачив список наших депутатів. Це достойні люди з подекуди 20-річним партійним стажем. Ніхто з них не міг попасти у Раду за гроші. Хоча про купування місць чув неодноразово. Кажуть, коштує від 1 до 5 мільйонів доларів. У нашу обласну організацію теж приходили бізнесмени, які не є членами "Свободи", пропонували гроші, щоб їх включили у партійний список. Просилися у районні ради і в обласні. Суми, звісно, різнилися. Але скільки - точно не пам'ятаю", - зауважив "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Із вінницького "свободівця" вимагали 2,5 млн дол і ресторан за місце у ВР?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути