пʼятниця, 29 липня 2016 11:56

З України вигнали сотні російських компаній

З України вигнали сотні російських компаній
Фото: espreso.tv

В Україні заборонили зовнішньоекономічну діяльність 243 російським компаніям, які вели бізнес на окупованих територіях Донбасу.

Про це інформує Служба безпеки України.

"Під час перевірки працівники спецслужби встановили, що більшість із цих російських компаній також легально співпрацюють з Україною. На них не поширювали норми указу президента України, що набув чинності рішенням РНБО про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

СБУ передала матеріали до Міністерства економічного розвитку та торгівлі. За висновками його фахівців, українські виробники здатні повністю компенсувати російський імпорт. Відповідно ухвалили рішення про тимчасове зупинення зовнішньоекономічної діяльності цим російським компаніям", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін розірвав угоду з Росією про співпрацю молоді

Раніше посол США в Україні Джеффрі Пайєтт заявив, що на Донбасі загострюється конфлікт через постачання нового озброєння із РФ.

Зараз ви читаєте новину «З України вигнали сотні російських компаній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути