четвер, 21 березня 2013 19:42

Рух "Чесно": "Свобода" - єдина політсила, яка не відкриває інформацію про себе

Рух "Чесно": "Свобода" - єдина політсила, яка не відкриває інформацію про себе
Світлана Заліщук Фото: newsfiber.com

Народні депутати від ВО "Свобода" ігнорують заходи, ініційовані громадським рухом "Чесно".

Про це сказала одна із співзасновників руху Світлана Заліщук під час виступу на форумі "Чесно про депутатські пільги та звітність", присвяченому 100 дням роботи новообраного парламенту, повідомляє "Укрінформ".

"Я би хотіла звернутися до народних депутатів фракції ВО "Свобода". Це єдина політична сила, яка не приходить на наші форуми і не бере участі у дискусіях. Вони на нас ображаються, але я думаю, що це може бути такою формальною підставою, щоб не відкривати про себе інформацію, не надавати інформацію про біографії, про фінансові звіти, про своїх помічників", - сказала Заліщук.

За її словами, для громадської організації, яка хоче зробити діяльність народних депутатів прозорою та відкритою, зрозуміти таку позицію членів доволі відомої політсили дуже важко.

"Для нас це є неприйнятно. Якщо вони не хочуть оприлюднювати це перед рухом "Чесно", вони мають це оприлюднювати перед своїми виборцями, суспільством та перед журналістами", - переконана представник громадського руху.

Зараз ви читаєте новину «Рух "Чесно": "Свобода" - єдина політсила, яка не відкриває інформацію про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути