середа, 23 листопада 2011 09:59

Розлючений народ в Україні може "запалати" від одного "сірника" - Гриценко

Розлючений народ в Україні може "запалати" від одного "сірника" - Гриценко

Поштовхом для нової революції в Україні може стати будь-яка брутальна подія, яка розбурхає розлючені сьогодні народні маси.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від НУ-НС, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

"На фоні того, що зараз чинить бульдозерна влада, акції спротиву вже не будуть спокійними. Майдан, який відбувся у 2004 році, - це не те, що може повторюватись часто. Така подія припадає не на кожну країну і не на кожне сторіччя. Помаранчевої революції вже не буде", - вважає політик.

ФОТОРЕПОРТАЖ: День Свободи на Майдані: співали гімн, слухали музику, билися з міліцією

На думку Гриценка, нові протести будуть злішими і руйнівними, і чинна влада повинна про це подумати.

"Поштовхом для нових революцій може стати що завгодно. Подивіться, що спричинило революцію у Тунісі, де довели до відчаю малого підприємця. Після цього піднялась Північна Африка, і далі вогонь перекинувся на Близький Схід", - зауважив нардеп.

За його словами, будь-яка подія, будь-які брутальні дії стосовно українських громадян можуть спричинити загальне збурення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість госпіталізованих чорнобильців у Донецьку зростає

"Стукаю по дереву, але його може викликати, наприклад, черговий мажор, який на швидкості 200 км\год. вріжеться у натовп і вб'є кількох людей. Коли їх довели до відчаю, коли вони злі, тоді будь-який сірник здатний запалити величезне багаття", - резюмував Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «Розлючений народ в Україні може "запалати" від одного "сірника" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути