четвер, 13 березня 2014 05:45

Росія не готова до війни - екс-голова Служби зовнішньої розвідки

Росія не готова до війни - екс-голова Служби зовнішньої розвідки
Фото: wikimedia.org

Росія не стане переходити до повномасштабної війни з Україною, оскільки це становить велику небезпеку не тільки українській стороні або РФ, але і всьому світу.

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України, засновник громадянського форуму "Стратегія національної безпеки України" Микола Маломуж.

"Ми провели глибоку роботу. Ми володіємо достатньою інформацією, які стратегічні наміри у Росії, ми всі вивчали. Дійсно Росія наважиться застосувати військові сили? За нашою інформацією, Росія не готова в даний час це зробити. Вона нагнітає ситуацію, але перехід в масштабну війну - це загроза не тільки Україні, але і Росії і всьому світу", - сказав експерт.

Нагадаємо, обидві палати Конгресу США ухвалили резолюції, які засуджують Росію за військову окупацію кримського регіону України. Документи містять заклик до запровадження таких економічних санкцій, які змусять Росію вивести її війська з території України.

Зараз ви читаєте новину «Росія не готова до війни - екс-голова Служби зовнішньої розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути