вівторок, 02 червня 2015 17:52

Росія відчуває, що прийшов час розплати за збитий "Боїнг" - Турчинов

Росія відчуває, що прийшов час розплати за збитий "Боїнг" - Турчинов
Фото: УНІАН

Завершується міжнародне розслідування катастрофи малайзійського "Боїнга".

Ніхто вже не сумнівається в тому, що військові РФ причетні до цього злочину, заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олександр Турчинов на своїй сторінці у facebook.

"Сьогодні російське керівництво запускає чергову "качку" з черговими експертами. На цей раз концерну "Алмаз-Антей", які черговий раз за вуха притягують брехливу експертизу на основі "експертних висновків, оприлюднених у ЗМІ" про те що вчергове знайшли в цій справі український слід", - наголосив він.

Він нагадав, що це вже не перша спроба Росії сфабрикувати докази своєї непричетності.

"Подібна постійна істерична брехня засвідчує те, що політичне керівництво Росії відчуває: прийшов час платити за свої злочини. І тому вони все роблять для того, щоб відтягнути цей момент. Влада Росії може і далі фальшувати, перекручувати та вводити в оману населення своєї країни, видумуючи чергових "експертів", але уникнути відповідальності їм не вдасться, - за все доведеться платити", - підкреслив політик.

Нагадаємо, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, який виконував курс з Амстердама (Нідерланди) до Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий поблизу міста Торез 17 липня минулого року. Загинули усі 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Попередньо слідство встановило, що літак був уражений ракетою ЗРК "БУК-М1".

 

Завершується міжнародне розслідування причин падіння Малазійського "Боїнгу". Ні в кого не залишилось жодних сумнівів при...

Posted by Олександр Турчинов on 2 Июнь 2015 г.
Зараз ви читаєте новину «Росія відчуває, що прийшов час розплати за збитий "Боїнг" - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути