четвер, 12 грудня 2013 12:26

Росія готова прийняти Україну до Митного союзу - Путін

Росія готова прийняти Україну до Митного союзу - Путін
Володимир Путін Фото: topwar.ru

Росія готова працювати на експертному рівні з Україною з питань, що стосуються Митного союзу, заявив президент РФ Володимир Путін.

Росія готова, у разі ініціативи з боку Києва, продовжувати роботу на експертному рівні щодо приєднання України до низки угод в рамках Митного союзу. Про це Путін заявив під час оголошення послання Федеральним Зборам у четвер, 12 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну не потрібна Україна з обуреним суспільством — Карасьов

"Ми нікому нічого не нав'язуємо, але якщо у наших друзів є бажання спільної роботи, ми готові до продовження цієї роботи на експертному рівні", - сказав голова російської держави.

Путін висловив упевненість, що реальні досягнення євразійської інтеграції "тільки підвищать до неї інтерес з боку інших наших сусідів, в тому числі з боку українських партнерів".

За його словами, ще до нинішніх подій в Києві, починаючи з травня поточного року "Україна виявила бажання бути присутньою на всіх зустрічах "трійки" в як спостерігач, брати участь у дискусіях і неодноразово заявляла раніше про свою зацікавленість у приєднанні до окремих угод Митного союзу".

Зараз ви читаєте новину «Росія готова прийняти Україну до Митного союзу - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

483

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути