вівторок, 06 жовтня 2015 12:50

Росія, Франція та Німеччина можуть знищити Україну за 5 років - політолог

Росія, Франція та Німеччина можуть знищити Україну за 5 років - політолог

Експерт Тарас Загородній скептично ставиться до заяв Адміністрації президента про те, що Україна не погодилася прийняти нові закони щодо Донбасу, на яких у Парижі наполягала Росія.

"Не бачу підстав для радощів. У мінських угодах, підписаних Порошенком, й так прописано, що ми погоджуємося на амністію, спеціальний статус, "народну міліцію" та поліцію на Донбасі. Погоджуємося на те, що там спочатку мають відбутися вибори, а потім все інше, зокрема, контроль над кордоном. Тобто незрозуміло, що ми реально відстоюємо, якщо вже є те, чого хоче Росія. Нехай не в ідеальному варіанті, як вона б цього хотіла", - каже експерт в коментарі Gazeta.ua.

На його думку, зовнішній тиск на Україну може викликати конфлікти всередині українського суспільства.

"Єдиним виходом є проведення референдуму про визнання частини Донбасу окупованою і відділення її від іншої України. Або треба запроваджувати блокаду і визнавати, що це не наша територія. Такий рішучий крок може врятувати українську державність. Бо те, що нам нав'язують Росія, Франція та Німеччина знищить нашу державність протягом п'яти років. Наприклад, вони хочуть, щоб ми визнали "народною міліцією-поліцією" тих, хто вбивав українських патріотів. Тобто терористи не отримають покарання. Це викличе обурення всередині українського суспільства аж до військового перевороту".

Зараз ви читаєте новину «Росія, Франція та Німеччина можуть знищити Україну за 5 років - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути