вівторок, 27 грудня 2016 21:11

Росія докладає максимум зусиль, щоб дискредитувати мінський процес

Росія докладає максимум зусиль, щоб дискредитувати мінський процес

Офіційна Москва докладає максимум зусиль, аби дискредитувати мінський процес.

Про це заявила представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи з вирішення конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

"Зараз, напередодні формування нової адміністрації Трампа в Москві загострення, треба усіма способами дискредитувати Україну та її керівництво", - підкреслила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові потрапили в полон ЛНР

Крім того, наголошує вона, Кремль і повністю залежні від нього бойовики намагаються нав'язати "свій цинічний сценарій дискусії по заручниках", маніпулюють цифрами, блокують процес звільнення, шантажують Україну її ж громадянами. При цьому терористи самі нічого не вирішують.

Також, наголошує Геращенко, бойовики вимагають віддати їм тих, хто здійснив важкі злочини не в зоні АТО, тобто, надають некоректну інформацію і вимагають неможливого. Більше того, вони вимагають амністії. З іншого боку, аби штучно збільшити кількість заручників, терористи хапають цивільних, що приїхали провідати когось на окуповані території і потім шантажують ними українську сторону, вимагаючи, натомість, передати тих, хто здійснив важкі злочини перед державою.

Зараз ви читаєте новину «Росія докладає максимум зусиль, щоб дискредитувати мінський процес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути